Avion Niš Bratislava jeftino

Hoću da koristim avion Niš Bratislava jeftino za putovanje u Slovačkoj. Kreno bi 12. aprila, a vratio se 26. aprila. Koja je cena avionske karte i koliko traje let? Hvala. Života Babić, Niš

Posetilac: Života Babić, Niš
Datum: 22.03.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avion Niš Bratislava jeftino

Poštovani gospodine Babiću,

Ukoliko želite da koristite avion Niš Bratislava jeftino onda ste na pravom mestu! Naručite najjeftinije avionske karte za avion Niš Bratislava jeftino na broj telefona 011/32-23-111. Za tražene termine putovanja ( 12.04.19-26.04.19.) cena povratne avionske karte avion Niš Bratislava jeftino sa svim taksama po putniku iznosi 3278 dinara!! Da biste avionsku kartu avion Niš Bratislava jeftino platitli po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Uštedite Vaše vreme i novac i uz avionsku kartu na relaciji avion Niš Bratislava jeftino provedite nezaboravno vreme u Bratislavi.

Red letenja na liniji Niš Bratislava

- U odlasku iz Niša polećete u 16:20h i u Bratislavu slećete u 17:35h. Let traje 1h15min.

- U povratku iz Bratislave polećete u 14:10h i u Niš slećete u 15:40h. Let traje 1h30min.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Slovačku

Za putovanje na liniji avion Niš Bratislava jeftino u Slovačku bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE.

Rezervacija i kupovina avionske karte za Bratislavu

INFOBOX[1]